Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
Atelier Sablé - vegan en allergievriendelijke desserts

Taart met crème au beurre of slagroom maken

Deze workshop is ideaal voor wie graag wil oefenen om taarten strak af te werken met paletmes en schraper, maar er alleen niet aan durft te beginnen.

 

Hazelnootgebak met koffie crème au beurre en chocoladeganache

  • jaarrond beschikbaar
  • Dit gebak is invriesbaar. Je kan dit prachtstuk dus eventueel invriezen voor een feestje enkele weken later.
  • Allergenen: hazelnoten.

 

Slagroomtaart met zomerfruit

  • juni t.e.m. september
  • Allergenen: amandelen.
atelier-sable-mechelen-vegan-glutenvrij-workshop-slagroomtaart
atelier-sable-mechelen-vegan-glutenvrij-workshop-koffietaart
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Atelier Sablé - vegan en allergievriendelijke desserts